SERVICII JURIDICE pentru ROMANII din STRAINATATE

Indiferent la ce distanta va aflati preluam IMEDIAT cazul dvs.

Pentru aceasta este suficient sa sunati la telefon sau COMPLETATI formularul de contact.

Avocat divort in Romania pentru romani din strainatate
Va reprezentam in procese de divort, partaj si in orice cauza civila atat in Bucuresti cat si in provincie, in orice localitate din tara.
In baza serviciilor pe care vi le oferim NU trebuie sa va deplasati in Romania.

Asiguram consultanta juridica prin e-mail sau telefon.

Obtinere certificat de casatorie, certificat de nastere, adeverinta de celibat (din care rezulta ca nu ati mai fost casatorit(a), succesiune notariat, hotarare judecatoreasca divort, legalizare hotarare, apostila, traducere legalizata, cazier judiciar, cazier fiscal, carte de identitate, pasaport si orice alte acte pe care doriti sa le obtineti din Romania.

Apostilare acte

Indeplinirea la instantele din Romania a formalitatilor necesare in vederea recunoasterii hotararilor acestor instante in strainatate (EXEQUATOR).

Obtinere Certificat - Regulamentul (CE) nr. 2201/2003 al Consiliului, din 27 noiembrie 2003, privind competenta, recunoasterea si executarea hotararilor judecatoresti in materie matrimoniala si in materia raspunderii parintesti.

Avocat divort in Romania, fara sa va deplasati in tara, pentru romanii din strainatate din toate tarile: Italia, Germania, Anglia, Irlanda, Franta, Austria, Belgia, Spania, Luxemburg, Elvetia, Suedia, Norvegia, Canada, USA, Filipine, Emiratele Arabe Unite, Turcia, Grecia, Cipru, Japonia, etc

Va reprezentam in procese de divort, custodie copii, pensie intretinere si in orice cauza in toate localitatile si judetele din tara: avocat divort Bucuresti, Iasi, Botosani, Suceava, Vaslui, Neamt, Bacau, Vrancea, Bacau, Buzau, Brasov, Galati, Braila, Tulcea, Constanta, Prahova, Dambovita, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Satu Mare, Bihor, Maramures, Salaj, Bistrita Nasaud, Cluj, Mures, Harghita, Alba, Hunedoara, Sibiu, Covasna, Arad, Timisoara, Caras Severin, Gorj, Valcea, Arges, Mehedinti, Dolj, Olt, etc

Daca va aflati in strainatate numarul de telefon se apeleaza astfel:

Telefon: 0040 722 305 448 - tarif normal

Birou cabinet avocat: BUCURESTI, sector 4, Intrarea Binelui nr. 1A, biroul 15. harta

Telefon: 0722 305 448

Cabinetul nostru de avocatura este situat intr-o cladire de birouri in care fiecare firma are camere individuale separate si astfel va asiguram discretie maxima si confidentialitate.

Orar: De Luni pana Sambata inclusiv, intre orele: 9.00 - 19.00.

Formular de contact: